Become a supporter

OYUS Rugby

OYUS Rugby on oululainen rugbyseura, joka on saanut alkunsa yliopisto-opiskelijoiden harrastustoiminnasta ja vuonna 2002 joukkue liitettiin osaksi OYUS:a. Lyhenne OYUS (Oulun Yliopiston Urheiluseura) tulee näiden juurien myötä, mutta seura itsessään on avoin kaikille eikä pelaajilta vaadita minkäänlaisia yhteyksiä Oulun Yliopiston suhteen.

OYUS Rugby pelasi 2014 Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jonka jälkeen toiminta siirtyi syystä tai toisesta säästöliekille.

Vuonna 2017 OYUS Rugbyn uusi nousu alkoi ja uusia pelaajia alkoi tulla harjoituksiin. Kesäkaudella 2019 OYUS Rugby palasi sarjaan. Kaudella 2020 OYUS Rugby pelaa Suomen 2. divisioonassa.

Yhteistyökumppanien merkitys joukkueelle on erittäin tärkeä. Pienen joukkueen varoilla kustannetaan pääosin peliasut ja pelimatkat. Pelaajat maksavat itse lisenssin, vakuutuksen ja harjoituskenttävuorot.

Kausi 2020

Kaudella 2020 tullaan pelaamaan n. 8 sarjatason ottelua + 2 ystävyysottelua, 1 Uumajassa ja 1 Oulussa.

Kaudelle 2020 hankitaan uusi peliasu jonka kustannusten kattamiseen haetaan yhteistyökumppaneita syksyllä 2019.

Kotipeleihin 2020 pyritään tuomaan katsojamukavuutta ja seuran taloutta parantavia uudistuksia liveselostuksen, musiikin ja kanttiinimyynnin osalta.

Yhteistyökumppaneiden kanssa pyritään kehittämään aidosti uniikkeja tapoja näkyvyyden saavuttamiseksi.

Näkyvyys

Emme ole suuri seura, emmekä pysty tarjoamaan satojatuhansia katsojia TV-kameroiden edessä. Mitä me pystymme tarjoamaan, on uniikkia ja kekseliästä näkyvyyttä. Pieni määrä yhteistyökumppaneita tarkoittaa että pidämme niistä kiinni ja pyrimme antamaan rahoille vastinetta.

Wait! there is more!

Oulu Rugby tekee suuria ja pieniä talkootöitä yhteistyökumppaneille. Usein talkootyöt ovat sidottu muuhun näkyvyyssopimukseen mutta meiltä voi ostaa ihan suoraa raakaa työvoimaa, samalla tuet oululaista rugbya!

Muutot, Tapahtumasiivoukset, Risutalkoot, mitä vain mihin ajattelet tarvitevasi joukkueellisen riuskoja miehiä! Ota rohkeasti yhteyttä!

Close Menu