8735a961-b2a8-4d46-b936-2c021594b92c

24.8.2019 Oulu Rugby – WRC

Tehtiin poikain kans silei tymästi että voitettiin Warriorsia vastaan. Ottelukooste on kirjoitettu kolmannella puoliajalla anniskeluravintola Mallaskellarissa, joten oikoluku tehdään sitten joskus toiste.

Itse pelihän lähti hurjalla sykkeellä kun Warriorsin 11 proppia ja 4 jotain random ukkoja rynnisti valkopaitoja kohti paidanhelmat heiluen. Alusta asti väännettiin tiukkaa ja äärimmäisen tylsää rugbya, ainoana poikkeuksena lukuisat kovat taklaukset joita molempien joukkueiden pulskat pojat jakelivat enemmän kuin mielellään. Oulu nousi ekalla puoliajalla 5-0 johtoon ruotsalaisvahvistus Matsin trylla, joka oli kyllä työvoitto itsessään. Trillerin käsikirjoitus oli tätä myöten aseteltu valmiiksi.

Tsadilaiset kävivät n. metrin päässä try-linjaa, mutta oululaiset ottivat etelän ukkelit tiukkaan joukkohalaukseen (joku väitti että sen nimi on maul mutta sehän on se Star Wars -ukko, en usko), vieden koko köörin about 10 metriä taaksepäin. Tilanne ohi, pallo hiiteen ja usvaa putkeen. Juoksuvoimasta vastasi hyvin pitkälti Oulu, sillä meillä oli ihan oikeita backeja kentällä.

Mudassa rypemisen päätteeksi Oulu tuuppasi toisen tryn sisään, jälleen ruotsalaisvoimin. Perkele, aina joku Forsberg kurittaa suomalaisia, mutta tällä kertaa ne olivat helsinkiläisiä joten ei se haittaa. Konversio sisään ja kahvitauko. Ei pullaa.

Säälistä annettiin sotureiden tehdä yksi try 7 minsaa ennen loppua, konversionkin laittoi sisään ainoa selkeästi back (BMI ~17). Loppuaika pelattiin turvallista rugbya ja pistettiin fästit pystyyn kun pilli soi. Lukemat 12-7, hurraa!

Loppuun pelin plussat ja miinukset:

+ Backipeli saatiin kulkemaan
+ Tiukkaa, fyysistä peliä
+ Helsinkiläiset TULIVAT PAIKALLE(!!!)

– Valkoiset paidat feat. mutainen kenttä 7″ split
– Piru vie että oli isoja ukkoja vastassa. Sattuu.
– Ei muistettu ostaa kaljaa kentän laidalle

Huomattiin porukalla, että kyllä tänne Ouluun pääsee aika helposti, vaikka Helsinki onkin aika syrjässä. Hyvä palaveri.